radioTIranalbaniA

10 Vjet LIVE/DIREKT nga Shqiperia qe nga 2007

TV DREJTPERDREJT/ON DEMAND NGA SHQIPERIA

TIRANE

Stacioni

UHF PAL Analog

 ON DEMAND/ A LA CARTE

 (R)

 LIVE
 22
  Youtube
 LIVE
 25
  Youtube
 LIVE
 Shijak TV
 26
  Youtube
-
 FAX News
 27
-
-
 28
-
 29
-
 City N'TV
 33
 -
 LIVE
 BBF music TV
 34
 -
-
 Tirana TV
 35
  -
 -
 36
  Youtube
 -
 37
  Youtube
 -
 Club TV
 39
  Youtube
 LIVE
 RTSH 2 HD
 40
 
 -
 41

  Youtube

 LIVE
 42
  Youtube
 -
 43
-
 -
 AdriaNet
 44
-
 45
  Youtube
 LIVE
 A1 News Channel
 46
 
 
 48
 LIVE
 Koha TV
 50
-
-
 KTV (Kukes TV)
 54
-
RTSH 1 HD
 57

 LIVE 

 59
 LIVE
 68
 LIVE

RTA

NUK GARANTON TRANSMETIMIN NE INTERNET
****

 
TV NE SATELITZeri i Amerikes (Ditari) - Kanali ne Youtube


Tring Digital - Kanali ne Youtube


Tele Sport - Kanali ne Youtube


DigitAlb - Kanali ne Youtube


Kanali 7 News - Kanali ne Youtube


Elrodi TV - Kanali ne Youtube


MusicAL - Kanali ne Youtube

  


TV NGA QYTETET E SHQIPERISEKoplik - TV Kopliku


Puke - Puka TV


Shkoder

- Star Plus TV

- TV1 Channel

- TV Rozafa


Lezhe 

- M Plus

- TV Lezha


Elbasan - Best Channel


Fier - TV Apollon


Kavaje - TV6


Pogradec - Sot 7


Vlore

6+1 TV

TV Fokus


Gjirokaster

- Alpo TV

Channel 7SarandeSaranda Televizion


SHTEPI DISKO/VIDEOGRAFIKE


 

ArkivaShqip - Kanali ne Youtube


Super Star Records - Kanali ne Youtube


Shqipja Master TV - Kanali ne Youtube


Three Dots Music - Kanali ne Youtube

 

 
JETA E NATES DHE BEACH CLUBSJeta e nates ne Shqiperi nga AlbanianGoddess - Kanali ne Youtube


Jeta e nates ne Shqiperi nga 90Anduena - Kanali ne Youtube


Jeta e nates nga Tilllate Albania - Kanali ne Youtube
DVB-T:

Klan HD, ABC News HD, Klan Kosova HD, Klan Plus HD, RTSH 1 HD, RTSH Sport, RTSH Muzike, RTSH Art, Top Channel HD, My Music, Top News, News 24, Vizion Plus, Shijak TV


Marre nga AMA dhe vrojtime ne terren.


Shenim: Falenderojme stacionet TV, TIVU.AL, SHQIPLIVE.INFO, SHQIP-TV.INFO per mundesine qe i japin shqiptareve ane e mbane botes per te pare TV nga Shqiperia falas.


image (c) predavatel

 

Antenat ne Fushe Dajt